|
Fate Unknown
|
| deprim |
Dodany dnia 10/01/2004 20:27
|

U¿ytkownik
Data rejestracji: 21.12.03
|
Ostatnio Hardzone bardzo pochlebnie wypowiedzia³o siê na temat mego projektu CO.IN.
Teraz proponujê czeka³tniêcie mojej macierzystej kapeli - Fate Unknown.
Na [url]www.fateunknown.art.pl [/url] pos³uchajcie sobie mp3 z ostatniej p³yty "Nothing Now".
Do obejrzniêcia jest równie¿ klip live z Mtv Ho³dys Guru Limited szo³.
whorsey.
[Edytowane 10/1/2004 przez DeprimUbermeister(CO.IN.)] |
| |
|
|
| limpeachment |
Dodany dnia 10/01/2004 22:54
|
U¿ytkownik
Data rejestracji: 10.01.04
|
sciagnalem sobie.......i co?....i miernota. przykro mi ale straci³em tylko czas.......szkoda s³ów!
¦wiec±c przyk³adem poprawiasz bilans energetyczny kraju! |
| |
|
|
|
Dodany dnia 10/01/2004 23:07
|
|
sciagnalem swego czasu (jakoes rok temu), z mp3.wp.pl kilka kawalkow tej kapelki (m.in. "alone again", "limp" i musze przyznac ze to calkiem przyjemne dziweki. zapodalem to je nawet chyba ze dwa razy w radyjku na polibudzie mnie sie podobalo, a nowe chetnie sciagne i ocenie, ale troszke pozniej |
| |
|
|
| deprim |
Dodany dnia 10/01/2004 23:09
|

U¿ytkownik
|
sciagnalem sobie.......i co?....i miernota. przykro mi ale straci³em tylko czas.......szkoda s³ów!
jeno mie bardziej intererre jakas szczegolowa opinia. np. "ten numer jest do dupy gdyz przypomina mi wesele mojej siostry ciotecznej" albo "podobaja mi sie przerwy miedzy utworami, bo tam nikt nic nie spierdolil".
bo jakos mi tu letko zalatuje opinia jakims znjomym na ktorego np. kiedys wylalem niechcacy piwo i teraz sie odgrywa 
sprecyzuje: 1. co ci sie nie podoba? 2. na czym polega owa miernota? 3. jakie sa twoje kryteria oceny? 4. ile masz lat? 5. jaki nosisz rozmiar kolnierzyka? itp.
[Edytowane 10/1/2004 przez DeprimUbermeister(CO.IN.)] |
| |
|
|
| Kornick |
Dodany dnia 11/01/2004 12:04
|
U¿ytkownik
Data rejestracji: 28.01.03
|
Ja jestem w posiadaniu ca³ego nowego promo? I co? Kolejna ciekawa kapela..zreszt± wiêcej szczegó³ów w recenzji, która uka¿e sie niebawem, jak tylko znajdê chwilkê czasu
A spell was cast and the sky turns red
The angel's heart froze to ice
In the gloomy sky - the silence where dead angels lie.... |
| |
|
|
| Exec |
Dodany dnia 11/01/2004 19:24
|

U¿ytkownik
Data rejestracji: 01.01.70
|
A dla mnie Fate Unknown to jeden z najciekawszych zespolow w Polsce.
Mam ich dwie demowki i przymierzam sie do zorganizowania im giga we Wroclawiu.
Ich muzyka jest naprawde dobra!
--
"Mind spins in fervor of murders design,
Unleashing our buried primal desires!"
The Black Dahlia Murder - Contagion
 |
| |
|
|
| Kornick |
Dodany dnia 13/01/2004 18:29
|
U¿ytkownik
|
Zdecydowanie i w 100% zgadzam siê z przedmówc±... chcia³bym, ¿eby ktos zorganizowa³ im giga w Wawie....
| |
|
|
| brunerus_FateUnknown |
Dodany dnia 13/01/2004 21:50
|

U¿ytkownik
Data rejestracji: 13.01.04
|
thx hardzoniaki mam nadzieje ze sie spotkamy i we wrocku i w wawie i damy czadu na scenie i poza nia a co do pana limpcostam to zal mi dzieci wychowanych na limpbizkit i P.O.D lub im podobnym, ktorzy maja oczy szeroko zamkniete na troche bardziej klasyczna strone grania rockowego czy metalowego, jak kolwiek to nazwac. pewnie jakbys uslyszal kapele, wrecz gigantow muzyki metalowej takich jak Sodom, Dri, sinister, immolation, czy w ogole gigantow np. gitarowych typu meola, mclaughlin, becker, blackmoore, morse, nie wspominajac o scolflidze (celowa polska pisownia ), basistow patitucci, mi yang, miller i wielu innych (nie chce mi sie pisac wiecej nazwisk, bo i tak polowy nie skojarzysz) to tez bys uznal ich za miernote, bo przeciez najlepiej zrobic numer z melodyjka lub akustyczna zwroteczka i czadzikiem, rapwanaka,zachowujac przy tym wszystkie konwencje nu-metalowego grania, przy ktorym mozna sobie przytupac pare razy, niz otworzyc swoja paliczke na odbior bardziej rozbudowanego i mniej przystepnego materialu. jezeli bys teraz napisal ze przeciez atakuje sam siebie mowiac o przytupajkach rodem z konstelacji limp bizkit bo takie numery tez znajdziesz w naszej nie tak zamierzchlej przeszlosci to ci odpowiem krotko i wezlowato: niebylo po temu warunkow aby grac to co mi w duszyczce dzwieczalo, a przez ostatnie dwa lata zmienil sie nieco sklad i zespol dojrzal do tego by podazyc inna droga niz wytuptana przez monstra na chwiejnych nogach autostrada nu-metalu i w calym swoim bezmozdzu kopiowac tendencyjne wzorce wypalone wtornoscia. oczywiscie mamy inspiracje, ale raczej bardziej klasyczne i co wiecej nieograniczajace sie do jednego gatunku muzycznego. i pomimo twojego jakze kwiecistego okreslenia naszej tworczosci miernota, stwierdzam, ze taka miernota mi jak najbardziej odpowiada, moze postaram sie o jeszcze wieksza dla zaspokojenia swojej zadzy beznadziejnosci w tym zakresie. osobiscie uwielbiam roznorodnosc i nie wykluczam ze moze zdarzyc sie zwrot pod katem 45 stopni i bedziemy robic co innego np. grac z shakira buehehe. |
| |
|
|
| MENAGOD |
Dodany dnia 17/01/2004 00:41
|
U¿ytkownik
Data rejestracji: 16.01.04
|
:roll: Nowe promo jak zwykle bardzo przegl±dowe, ale tym razem znacznie ciê¿sze i wiêcej numerów, jako¶æ produkcji mo¿e jeszcze pozostawiaæ wiele do ¿yczenia, ale i tak jest nie¿le. Jednak najlepiej zobaczyæ na ¿ywo - miêcho, miêcho i jeszcze raz miêcho wypadaj±ce z kot³a szalej±cych pod scen±...Kiedy¶ na jednym z gigów nawet siê prawdziwa krew pola³a! Ale nie mia³a nic wspólnego z kaszan±:-) My favourite songs:
Saddemo: Slut, Alone Again, Nie Zabijaj Nocy;-), Limp, This World
Nothing Now: Sweet Fiend, Messiah, Babel II, Rising
AMEN!!!  |
| |
|
|
|
Dodany dnia 18/01/2004 21:59
|
|
"...potwierdzaja jedno, ze znowu sie nie pomyslile" mam takie samo zdanie jak przedmowca (na teledysku). dobrzy sa, teledysk,hmm, liczy sie w nim raczej muzyka niz obraz, a kawalek "rising" na prawde przedniej marki! chyba najbardziej mi sie podoba(przynajmniej narazie).a taka moja bardzo osobista refelksja,chyba troche bardziej podoba mi sie styl z pierwszej plyty, tzn troszke spokojniejszy, jednak nie chodzi tu o jakosc a jak pisalem bardzo subiektywne odczucie. |
| |
|
|
| Metal6666 |
Dodany dnia 26/02/2004 20:21
|
U¿ytkownik
Data rejestracji: 26.02.04
|
Nie znam jeszcze dokladnej tworczosci zespolu, ale bylem na koncercie FU - i jest super. Na koncertach zespó³ jest jeszcze lepszy niz w studiu  |
| |
|
|
| SIC!!! |
Dodany dnia 27/02/2004 11:26
|
U¿ytkownik
Data rejestracji: 04.11.03
|
A mi siê Fate Unknown ca³kiem podobuje :wink: niektooore kawa³ki trochê za "spokojne" ale ogoo³em jest git. Najbardziej podoba mi siê Slut (PS: nie wszystkie kawa³ki jeszcze s³ysza³em :wink: )
hell on earth is near
can you feel the fear?
peace is lost, endless night
word is doomed - prepare to die! |
| |
|
|
| Metal6666 |
Dodany dnia 27/02/2004 17:07
|
U¿ytkownik
Data rejestracji: 26.02.04
|
Tez jeszcze wszystkich piosenek nie znam  |
| |
|
|
| Kornick |
Dodany dnia 22/12/2004 17:51
|
U¿ytkownik
|
W³a¶nie pojawi³a siê nowa EP-ka zespo³u, "Advent". Zajawki mo¿na pos³uchaæ pod adresem: http://www.coin.unicity.pl/fu/zajawka.mp3
Brzmi to bardzo ciekawie.
Wiêcej info o EPce w newsach.
| |
|
|
| Mycha |
Dodany dnia 25/12/2004 17:30
|
U¿ytkownik
Data rejestracji: 19.03.03
|
Zapowiada siê bardzo ciekawie, bardzo bardzo moznaby rzecz nawet
Seksualna czekolada |
| |
|
|
| Kornick |
Dodany dnia 06/01/2005 15:34
|
U¿ytkownik
|
dzisiaj otrzyma³em ww. EP-kê. bardzo profesjonalnie wydana: kolorowa ok³adka, teksty wydrukowane we wk³adce, t³oczona p³yta, dodatek multimedialny, teledysk do jednego z kawa³ków. piêknie ch³opaki. i przede wszystkim bardzo dobra muza. jak siê ju¿ troszkê os³ucham to pomy¶lê o recenzji. polecam!
| |
|
|
| deprim |
Dodany dnia 07/01/2005 14:27
|

U¿ytkownik
|
[size=18]klip do "suscitatio" jest do obejrzenia tutaj: [/size]http://www.fateun...itatio.wmv
plyta jest do zamowiaenia pod adresem fateunknown@o2.pl (10zl + przesylka)
zajawka materialu jest tu: www.coin.unicity....ajawka.mp3
i sa to polaczone fragmenty niektorych utworow z plyty.

[size=18]a kto byl na metal union we wrocku, to wie jak to chodzi na zywo [/size]
DOBRA, KONIEC AUTOPROMOCJI. CO ZA DUZO TO NIEZDROWO.
[size=18]Czekamy na komentarze.[/size] |
| |
|
|
| Mycha |
Dodany dnia 07/01/2005 23:04
|
U¿ytkownik
Data rejestracji: 19.03.03
|
Sa dwie rzeczy, ktore moge powiedziec patrzac na klip:
1. ³adne ch³opaki z was i fajny klip (choc nie jest to jakas super produkcja)
2. ...miss u Szym...
Seksualna czekolada |
| |
|
|
| brunes_FateUnknown |
Dodany dnia 07/01/2005 23:09
|
U¿ytkownik
Data rejestracji: 07.01.05
|
chcia³em tylko dodaæ, ¿e adres naszego official sajta sie zmieni³ i teraz przedstawia siê tak http://www.fateun...unicity.pl
nic tylko pozostaje mi zaprosic do odwiedzenia stronki zassania teledysku i posluchania zajawek numerów z Advent Ep w dziale muzyka i komentowania powi±zanego z ³ajaniem hehe.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
| |
|
|
| brotherQ |
Dodany dnia 08/01/2005 11:14
|

U¿ytkownik
Data rejestracji: 01.01.70
|
Niby chcecie ch³opaki us³yszeæ krytykê, ale krytykujecie kogo¶ za krytykê i za to jakiej muzy s³ucha, rozpisuj±c siê jaka to straszna tandeta ta jego muza. Mo¿naby to odczytaæ w ten sposób, ¿e wasza muza jest najlepsza na ¶wiecie, pachnie samozachwytem... Je¶li dla kogo¶ co¶ jest miernot± to jest i tyle. Nie bêdzie siê rozpisywa³. Kto chce siê rozpisywaæ nad czym¶ co mu siê nie podoba? Nikt nie musi siê t³umaczyæ z w³asnego zdania. To jasne, ¿e Wam siê podoba to co gracie, bo to gracie, ale nie broñcie siê tak, bo zni¿acie siê do poziomu pyskówki.
Poprzednia Wasza produkcja nie podoba³a mi siê w ogóle. Pomijam produkcjê, chocia¿ to te¿ ¶wiadczy o poziomie muzyków. Muzycznie s³abo po prostu, ma³o wci±gaj±ca historia dla mnie. Natomiast zajawka promo z materia³u Adwent to du¿y krok do przodu, wzbudza moje zainteresowanie i chêtnie pos³ucham ca³o¶ci.
Pozdro
Pa! |
| |
|